Nya hemsidan är igång!

  • 26 jan 2023

Nu har vår nya hemsida driftsatts. Den bygger på en ny plattform som kan hantera både aktivitetsbokningar och fakturering. Ett stort steg framåt i arbetet att digitalisera vår klubb. 

Alla som betalt medlemsavgift för 2022 har fått ett konto på nya hemsidan. För att aktivera kontot och kunna logga in behöver ni använda nedan länk för att få ett lösenord skickat till er. 

Återställ lösenord

När ni har aktiverat ert konto kan ni boka in er på vårens och sommarens aktiviteter. För nya medlemmar som vill boka en aktivitet så krävs det att de först skapar ett konto. 
Vi har inte gjort årets medlemsavgiftsutskick ännu så anmäler man sig till en aktivitet nu så kommer 2023 års medlemsavgift samfaktureras.

Hör gärna av er till info@kkfsegling.se om ni behöver hjälp med anmälningar eller ert konto.  

Vi kommer även hålla ett medlemsmöte måndagen den 13/2 klockan 18.30 där vi visar nya hemsidans funktioner och kan hjälpa er som inte får ordning på ert  konto/aktivitetsanmälning. 

Man kan delta på mötet både genom att vara med digitalt via följande länk: https://meet.google.com/oyv-jhbx-uct alternativt komma ner till vår klubblokal där vi firar nya hemsidan med godfika.